Leestijd: 2 minuten | Gepubliceerd: 26 augustus 2010

Een nieuwe start voor Webcreationz!

Een prachtig nieuw logo en een splinter nieuwe lay-out geheel opgezet in WordPress, dat moet wel een nieuwe start betekenen. Hiermee ligt de focus op de toekomst waarin uniek, flexibel en freelancing samen gaan op de Webcreationz-manier.

Nieuw logo

Met het nieuwe logo laten wij zien dat de Webcreationz zichzelf verandert en verbetert, een professionelere aanpak zoals freelancers zich zouden moeten gedragen. Oranje is altijd al de stijl geweest van Webcreationz, om door te gaan in die huisstijl is geel en rood daar aan toegevoegd. Elke freelancer heeft z’n ups en downs, maar ze weten altijd door te gaan op hun eigen unieke manier!

Gloednieuwe website in WordPress

Het nieuwe logo ging niet samen met de vorige lay-out, die was te donker en had alleen wat oranje tinten. Ook bestond deze ook nog voor een groot deel uit statische HTML pagina’s (schandalig!), waardoor het updaten wel eens wat vertraging op liep. Maar dat is nu allemaal voorbij, het opensource CMS WordPress staat hier hoog in het vaandel en is de basis van deze website.

Een nieuw jaar, een nieuwe start in een nieuwe stijl

Ach het jaar is al bijna voorbij, maar begin 2010 is Webcreationz wel al begonnen met de bouw van de nieuwe website. De vele projecten heeft deze website een grote vertraging doen oplopen, met toeval is ons webdesign-blog exact een jaar geleden (min 5 dagen) opgestart! Grappig, het lijkt wel dat de zomervakanties de projecten wat terug brengen en er tijd is voor de bedrijven/freelancers om zelf aan de slag te gaan! * Kleine foutjes, Engelse teksten en cross-browser compatible problemen zullen zo spoedig mogelijk worden opgelost!

Bas ten Broeke
Wij zijn er voor al jouw vragen

Neem contact op als je vragen hebt over het blogartikel of als je een bijzonder project hebt waarbij onze expertise van pas kan komen. Wij staan klaar om je verder te helpen!

    verplicht
    verplicht
    verplicht