Leestijd: 1 minuut | Gepubliceerd: 25 februari 2014

Gebruiksvriendelijk en Nederlandstalige WordPress Handleiding

WordPress Handleiding Ebook Met het populaire en gebruiksvriendelijke WordPress CMS kan je heel eenvoudig alle aspecten van een website (of blog) aanpassen. In de Nederlandstalige WordPress handleiding worden in meer dan 130 pagina’s alle onderwerpen, mogelijkheden en extra’s die WordPress te bieden heeft behandeld. Je leert stap voor stap hoe je een professionele WordPress website maakt met dit eBook. Het WordPress CMS systeem zorgt ervoor dat je eenvoudig teksten, afbeeldingen, video’s, kolommen, kleuren en nog veel meer kunt aanpassen. Wij hebben deze handleiding gemaakt om zowel beginners als gevorderden te helpen met het bouwen van een prachtige WordPress website. In de handleiding wordt ook dieper ingegaan op alle functionaliteiten en mogelijkheden van WordPress.

Koop deze handleiding vanaf €6.95
Alle WordPress handleidingen zijn van hoge kwaliteit eBooks die je na het downloaden kunt openen met de gratis beschikbare Adobe Reader software.

Bas ten Broeke
Wij zijn er voor al jouw vragen

Neem contact op als je vragen hebt over het blogartikel of als je een bijzonder project hebt waarbij onze expertise van pas kan komen. Wij staan klaar om je verder te helpen!

    verplicht
    verplicht
    verplicht