Het is eindelijk zover! Google heeft zijn Pagerank geupdate. Na 2 stressvolle maanden van september en oktober, zijn de eerste tekenen van een update gevonden. De eerste week van november is Google begonnen en is nu in volle gang.
Laten we met het meest overtuigende deel beginnen: bekijk de pagerank van je website hier! Als je de Pagerank van je website een week geleden weet, dan heb je grote kans dat deze nu hoger is. Mits je natuurlijk aan onze SEO-tips hebt gehouden. Afgelopen 2 weken maakte Google al wat aardige veranderingen in de webmasterhulpprogramma’s door een aantal nieuwe functies toe te voegen of oude functies te verwijderen.

Ook de Google Toolbar kreeg een flinke update. Hierdoor kregen diverse sites een hele hoge pagerank en de volgende dag weer een hele lage volgens de Toolbar. Er werd veel gespeculeerd dat de daadwerkelijke Pagerank van de websites er ook aan zaten te komen. Vele tweets en blogpost’s later.

Kortom Houd je Pagerank de aankomende paar dagen in de gaten, maar “don’t-make-it-a-big-deal”. Leg de focus op het creëren van kwalitatief goede content voor de bezoekers. Maak je goede content, dan linken andere website naar jou en zo komt de Pagerank wel op z’n plaats. Hoe hebben jullie het gedaan met deze Google Pagerank Update van Q4 2009?

  • Leestijd: 2 minuten

Gerelateerde berichten