Leestijd: 2 minuten | Gepubliceerd: 13 december 2011

In 2012 lanceert Webcreationz nieuwe diensten

Webcreationz wenst u prettige feestdagen en een ondernemend 2012! Win nu een gratis PSD naar HTML project! Wij willen u bedanken voor alle opdrachten het afgelopen jaar en kijken uit naar wederom een prettige samenwerking. Aan het einde van het jaar kijken mensen vaak terug, maar Webcreationz kijkt graag vooruit en hecht veel waarde aan u als klant. Daarom heeft Webcreationz besloten in 2012 nieuwe diensten aan te bieden zoals o.a. WordPress workshops en onderhoudscontracten.

Waarom WordPress?

WordPress is een trending topic en scoort zeer goed in SEO. In 2010 werd op 22 van de 100 nieuwe “.com-domeinnamen” WordPress geïnstalleerd.

#SlicingPSD

Heeft u gemerkt dat SlicingPSD.nl en WPTheming.nl het afgelopen jaar een nieuwe uitstraling hebben gekregen? Wij hebben de lay-out en de technische back-end aangepast. Zo blijven wij goed scoren op SEO gebied en met een hoge vindbaarheid ratio.

Heeft u een kerstkaart ontvangen?

Webcreationz geeft 3x een gratis slice-project weg, een PSD die wordt omgezet naar (X)HTML/CSS. Bij aanlevering van minimaal 2 pagina’s krijgt u er een gratis.

Welke tekst is er met de hand geschreven op de kerstkaart?

Als u de bovenstaande vraag correct weet te beantwoorden en dit bij het uploaden van uw PSD aangeeft, dan maakt u kans op een gratis PSD die omgezet wordt naar (X)HTML/CSS.

Tot ziens in 2012!

Bas ten Broeke
Webcreationz

Webcreationz

Bas ten Broeke
Wij zijn er voor al jouw vragen

Neem contact op als je vragen hebt over het blogartikel of als je een bijzonder project hebt waarbij onze expertise van pas kan komen. Wij staan klaar om je verder te helpen!

    verplicht
    verplicht
    verplicht