Webcreationz is een innovatief en ambitieus bedrijf, dat zich niet alleen bezig houdt met webdesign, maar ook met het ontwikkelen van logo’s, huisstijlen, flyers en nu dus ook filmpjes. Een breed scala aan mogelijkheden dus. Tijd om hier wat dieper op in te gaan.
Logo’s en huisstijlen
Webcreationz is meer dan alleen webdesign. Logo’s, en zelfs complete huisstijlen worden gecreëerd! Ben je dus net een bedrijf begonnen, dan zijn de diensten van Webcreationz dé uitgelezen mogelijkheid om wat meer bekendheid te krijgen.

SEO
Webcreationz hecht veel waarde aan SEO. Met een website van Webcreationz ben je altijd verzekerd van een goede ranking bij Google. Door juiste (X)HTML te gebruiken, wordt de achterliggende code samen met de teksten op de site optimaal geïndexeerd bij zoekmachines.

Filmpjes
Door het samenwerkingsverband dat Webcreationz is aangegaan, is de lijst met opties groter geworden. Door de mogelijkheid van een filmpje op een site, krijgen websites een nóg professioneler uitstraling. Het filmpje kan volledig aan de huisstijl van de klant worden aangepast. En dat is dus nóg een reden om voor Webcreationz te kiezen.

  • Leestijd: 1 minuut

Gerelateerde berichten