Concept & design

Met meer dan 10 jaar ervaring met Photoshop worden al jouw wensen/dromen werkelijkheid. Dat is de visie waar Webcreationz mee is begonnen. Helaas is de vraag naar programmeer werk groter geworden, waardoor de tijd voor het artistieke element is achter gebleven. Op ons portfolio vind je een aantal websites waarvoor wij een design hebben opgezet. Dit proces begint met het verzamelen van input van de klant met een telefonisch of Skype gesprek. Er wordt gekeken of er al een logo en/of huisstijl is waarvan we de kleuren gebruikt kunnen worden. Na het ontwerpen van 3 concepten zal er 1 worden uitgewerkt tot een pixel-perfect geheel. Dit definitieve ontwerp zal in meerdere extenties bij de klant worden aangeleverd. Vrijwel altijd zorgen wij ook voor de volgende fase, het omzetten van de PSD naar HTML/CSS.

Websites, webshops, logo’s, flyers, visitekaartjes en ander promotiemateriaal

Voor elk soort promotiemateriaal is er een ontwerp nodig, zo hebben wij voor elk onderdeel een aparte designer. Je valt tegenwoordig minder snel op vanwege de grote hoeveelheid concurrentie. Met het Comic Sans lettertype ben je niet meer hip! Wij gebruiken unieke fonts en rechtenvrije foto’s die voor commerciële doeleinde gebruikt kunnen worden. Samen met jou bepalen we de kleurstelling, de formaten en doelgroep. Voor digitale producten kijken we ook naar de verschillende schermresoluties, van PC’s, smartphones en Smart TV’s.

Video-animaties en bedrijfscommercials, dat is ook ontwerpen

Webcreationz is een innovatief en ambitieus bedrijf, dat zich niet alleen bezig houdt met webdesign. Door een samenwerkingsverband is de lijst met opties nog groter geworden. Wij bieden nu de mogelijkheid om jouw bedrijf in beeld te brengen met als doelstelling: progressie met precisie! Door een video op jouw website, geheel in huisstijl, krijgt deze een nóg professioneler uitstraling. Jouw bedrijf in beeld op het web is ook een kunst en vorm van design.