Perfect

User Experience

Usability staat bij ons hoog in het vaandel, geen standaard template, maar ontwerpen en coderen vanaf blanco. Er wordt niet alleen naar jouw wensen gekeken, ook de doelgroep die je wilt aantrekken wordt onder de loep genomen. Het is niet wat de klant nodig heeft, maar waarom de klant een nieuwe website wilt hebben. Er is altijd een hoger doel, een reden voor vernieuwing.

Media psychologie en UX

Usability en User Experience zijn termen die je steed vaker voorbij ziet komen. De gebruiker staat hierbij centraal en je creĆ«ert voor hen een zo’n gebruiksvriendelijk mogelijke website. De beste user-flow om de klant van punt A naar punt B te begeleiden zonder frustratie. Om zo snel en efficient mogelijk een conversie te krijg. Dit doe je door bijvoorbeeld altijd een actie knop in het scherm te tonen om contact op te nemen. Een sticky menubalk en micro-animaties zijn voor ons tegenwoordig ook standaard functionaliteiten. Daarom werken wij ook niet met een standaard template, maar bouwen en coderen vanaf blanco. Een maatwerk thema houd de back-end overzichtelijk voor de klant en de front-end snel voor de bezoeker. Snelheid van de laadtijd is een van de belangrijkste factoren van Google.

Een professionele start

Wij willen het web professionaliseren. Bezoekers een mooie en gebruiksvriendelijke ervaring geven, dat is ons doel. Met kennis van Human Computer Interaction, Usability testing en media psychologie, passen wij bekende technieken toe in jouw project. In de basis draait alles om jouw positionering binnen jou branche. Samen zoeken wij uit hoe je de concurrent voor kunt blijven en om te leren van elkaars fouten in techniek en doelgroep keuze.