Bas - Front-end & WordPress

Bas

Front-end & WordPress

Jelle - WordPress & UX

Jelle

WordPress & UX

Fabian - WooCommerce development

Fabian

WooCommerce

Pim - Designer

Pim

Designer

Cultuur

Ons team werkt in een cultuur van integriteit, samenwerking en met een doelgerichte visie. Een cultuur waarin we elkaar en de klant steeds proberen te inspireren om een stap verder te gaan. Door te focussen op een continue ontwikkeling van webdevelopment technieken. We investeren graag in concepten en producten die een bijdrage leveren aan de maatschappij en delen onze kennis op blogs en meetups.

Iedereen heeft zijn specialiteit, je moet een designer niet laten programmeren en andersom. Laat ieder zijn vak op zijn best uitvoeren. Ons team is op elkaar ingespeeld en weet precies wat zij moeten doen om jouw website tot een hoger niveau te tillen.

Mensen met een missie

Monique - UI/UX & Brand design

Monique - Torren.nl

UI/UX & Design

Sander - Fotografie

Sander - Torren.nl

Fotografie

Dennis - Concept & strategie

Dennis

Concept & strategie

Ingeborg - Tekstschrijver

Ingeborg

Tekstschrijver

Professioneel

Webdevelopment

Webcreationz is gespecialiseerd in Front-end webdevelopment, van design naar unieke, zelf te beheren WordPress thema’s. Wij bestaan uit een team van gedreven ondernemers. designers, slicers, programmeurs, UX specialisten en online marketeers, omdat iedereen zijn specialiteit heeft. Wij zijn allemaal creatieve superhelden en specialisten in WordPress. Het liefst worden websites gebouwd voor bezoekers en niet voor zoekmachines. De perfecte site is een combinatie van een trendy lay-out die samen gaat met perfecte gebruiksvriendelijkheid. Wij zorgen voor de nieuwste technieken door constant webinars, trainingen en meetups bij te wonen. Wij co-organiseren ook elk kwartaal een Haarlems WordPress Meetup, hier bespreken we meeste genoemde WordPress vragen en security technieken.

Zeggen de termen usability, UX, UI, customer journey, keyword- en concurrentie analyse je niets? Wij ontzorgen jou in het gehele traject en leggen de focus op jouw doelgroep en visie. Wat is jouw missie?

WordPress is de basis

Van oorsprong zijn wij een webdesign bureau. Al gauw kwamen kwam de vraag of wij ook de techniek uithanden konden nemen. In hetzelfde startjaar hebben wij onze dochteronderneming SlicingPSD.nl gestart. Na een prachtig jaar van statisch HTML maatwerk, is er gekeken naar welk CMS het beste bij ons en de klant past. De keuze viel al snel op het WordPress CMS, niet alleen door de vele aanvragen maar ook door de grote community. WPTheming.nl was opgestart en na wat SEO-magie kwamen de maatwerk WordPress aanvragen binnen. Wij zetten jouw ontwerp om naar een prachtige responsive maatwerk WordPress website. We gebruiken geen standaard thema's, wij ontwikkelen zelf de thema's. Dat maakt het web een stuk veiliger, vriendelijker en creëren voor iedereen een prachtige web-ervaring.

Wil je graag meer conversie of adverteren op social media? Wij helpen je graag om naast onze SEO basis ook de SEA en re-targeting trajecten te verzorgen.

Persoonlijk, flexibel en zorgvuldig

Je hebt één vast contactpersoon en je bent altijd verzekerd dat jouw project met hoge kwaliteit en zorgvuldigheid word afgeleverd. Doordat veel klanten jou zijn voorgegaan, weten we waar we extra op moeten letten en kunnen we problemen voortijdig signaleren. Strakke deadlines of werken op locatie is geen enkel probleem. Doorzichtiger en flexibeler kan bijna niet!

"TEAM = Together Everyone Achieves More"
– Pierre Jolie
"There is no "i" in team, but there is in win"
– Michael Jordan