Professioneel

Webdevelopers team

Webcreationz is gespecialiseerd in Front-end webdevelopment, van PSD’s naar unieke zelf te beheren websites met het WordPress CMS. Wij bestaan uit een team van gedreven ondernemers. Designers, slicers, programmeurs, trainers, omdat iedereen zijn specialiteit heeft. Wij zijn allemaal creatieve superhelden. Het liefst worden websites gebouwd voor bezoekers en niet voor zoekmachines. De perfecte site is een combinatie van een trendy lay-out die samen gaat met gebruiksvriendelijkheid. Standaard worden de websites responsive, HTML5, CSS3, SmartTV-, tablet- en smartphone-proof opgeleverd! De ICT-markt verandert snel, nieuwe technieken, mobiele apparaten en browsers. Wij zorgen voor de nieuwste technieken door constant webinars, trainingen en meetups bij te wonen. En zelfs onze eigen Haarlemse WordPress Meetups┬áte organiseren.

Core-business WordPress en PHP

Webcreationz is van oorsprong een webdesign bureau. Al gauw kwamen de aanvragen binnen om ook na het ontwerp de gehele website te bouwen. We zijn hetzelfde jaar nog gereorganiseerd en SlicingPSD.nl was geboren. Na een prachtig jaar van statisch HTML maatwerk, is er gekeken naar welk CMS het beste bij ons en de klant past. De keuze viel al snel op het WordPress CMS, niet alleen door de vele aanvragen maar ook door de grote community. WPTheming.nl was opgestart en na wat SEO-magie was de vindbaarheid optimaal. Jouw PSD's naar prachtige responsive maatwerk WordPress thema's. Met onze WordPress trainingen leren we de webdesigners en developers nieuwe technieken en optimaal gebruik van het WordPress CMS. Zo maken we het web een stuk veiliger, vriendelijker en creëren voor iedereen een prachtige web-ervaring.

Persoonlijk, flexibel en zorgvuldig

Je hebt één vast contactpersoon en je bent altijd verzekerd dat je projecten met hoge kwaliteit en zorgvuldigheid worden afgeleverd. Doordat vele klanten jou zijn voorgegaan, weten we waar we extra op moeten letten en kunnen we problemen voortijdig signaleren. Strakke deadlines of werken op locatie is geen enkel probleem! Door ervaring kan aan de hand van JPG screenshots al snel worden gezien waar knelpunten kunnen zitten en worden deze direct met je besproken. Doorzichtiger en flexibeler kan bijna niet!

"TEAM = Together Everyone Achieves More"
– Pierre Jolie
"There is no "i" in team, but there is in win"
– Michael Jordan