Referenties

Webcreationz heeft een variatie van klanten. Zo slicen we vele PSD’s naar HTML en WordPress themes per dag. Dit leidt vaak naar meer, zoals trainingen, bij de klant op locatie. Amsterdam, Noord-Brabant, Apeldoorn, Groningen, Almere, Zwolle, we zijn vast al eens in jou regio geweest!

Wij zijn zeer trots op onze vele lieve klanten die iets over onze diensten schrijven. Op LinkedIn kan je alle aanbevelingen vinden, maar hieronder vind je de meest gekke, unieke en internationale referenties.

“Bas is een creatief, resultaat en oplossing gericht persoon waar wij al enkele jaren zaken mee doen. Door de goede communicatie, concrete en realistische planning en vooral de kwaliteit die geleverd wordt is de samenwerking van een uitstekend niveau. Kortom: voor al uw vraagstukken m.b.t. HTML, CSS3 en bijv. JavaScript kunt u altijd bij Bas terecht voor professioneel advies!”

– Bram – Van Suilichem Communicatie

“Bas is een sterk servicegerichte, creatieve techneut met wie het altijd heel fijn werken is. Werkt volledig volgens briefing, levert op tijd (!) en waar je als opdrachtgever om hebt gevraagd – en soms nog meer. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, no-nonsens en praktisch in aanpak en werkwijze. Is écht betrokken bij het project. Denkt graag mee. Had ik Bas maar eerder gevonden.”

– Monique – Torren Fotografie

“Ik heb Bas voor twee WordPress projecten ingezet en in beide gevallen heeft hij brede en aqurate kennis. Hij weet snel ontwerpen om te zetten in bruikbare websites met alle beschikbare middelen. Ook kan Bas goed verwoorden waar (technische) knelpunten ontstaan en hoe deze op te lossen.”

– Martin – Woedend!

“Bas sliced regelmatig voor Van Ons en haar netwerk. De onderlinge communicatie ervaar ik als professioneel met een positieve knipoog. Het werkt. Ook met het nachtbrakersschap – waarin Van Ons excelleert – weet Bas prima om te gaan.”

– Bas – VanOns

“We werken al geruime tijd naar alle tevredenheid met Webcreationz. Bas is voor ons de perfecte ondersteuning bij de ontwikkeling van WordPress websites. Beschikt over de juiste kennis en is niet bang deze waar nodig te delen. Werkt accuraat en weet problemen snel op te lossen.”

– Marc – Sterke Zaak

“Bas is de koning van de Front-end. Op weg naar keizerschap van de User Experience.”

– Dennis – Vormtaal