Op maat gemaakt

HTML, WordPress en SEO training

Na één cursus, workshop of training kun je jezelf helaas nog geen ‘Guru’ noemen, maar een junior-titel kunnen we je zeker geven na één dagdeel van onze trainingen. We gaan gewoon een stap verder en bieden helemaal gebaseerd op jouw ontwerp en project een training op maat aan. Voor we starten met een training vragen we of je een enquete wilt invullen, zodat we op basis van jouw kennis de training kunnen opbouwen.

PSD naar HTML Training

Wij gaan een volledige PSD omzetten naar een foutloos geprogrammeerde website (W3C-valid (X)HTML/CSS) en deze is dan ook WordPress-ready. Voor we aan de slag gaan sturen we jou een kleine enquete om de basiskennis te testen, zo kunnen we een de training echt op maat maken!

Lees meer over Slicing

HTML naar WordPress Training

In dit pakket leren wij jou om je gemaakte HTML/CSS code om te zetten naar een eigen gemaakt WordPress theme. Alle belangrijke elementen van een WordPress theme komen aan de orde. Geen standaard Theme of andere basiselementen, helemaal op maat gemaakt!

Lees meer over Theming

WordPress basis Training

In dit pakket leren wij jou alles over WordPress. De naam zegt genoeg, in één dag alles leren over WordPress! We gaan direct aan de slag met de installatie van WordPress en leggen jou de beste SEO, Security, Speed en Social media plugins uit. U wilt een eigen blog, een website of webshop?

Maak kennis met WordPress

SEO basis Training

Je wilt meer en/of beter gevonden worden op het web? Dan is SEO - Zoekmachine optimalisatie het onderdeel waar je meer over wilt weten. We kunnen deze training helemaal om jouw HTML of WordPress website heen wikkelen. We leren je volgens de W3C Valid Strict regels te programmeren, met alle minify en cache technieken.

Word een SEO junior

Wij helpen je graag op weg met jouw project op ons kantoor in Haarlem

Plan nu een datum