Doe eens gek, doe de zomercheck!

Yes, jij hebt onze kaart ontvangen! Dit betekent dat wij in het verleden samen hebben gewerkt voor HTML en/of WordPress projecten. Inmiddels is de kennis van Webcreationz uitgegroeid tot meer dan alleen code. WordPress is nog steeds onze core-business, maar een website bestaat uit zoveel meer aspecten.

Natuurlijk blijven we jouw designs omzetten naar prachtige maatwerk websites. Met de nieuwste technieken, mooie micro-animaties en een gebruiksvriendelijke website in zowel de front-end als back-end. Kunnen we je helpen om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen? Adviseren over wat er mist of wat er beter kan voor meer conversie?

Jouw websites in 2022

Responsive maatwerk thema’s met optimale SEO instellingen en thema’s die super snel laden, zijn nu de standaard geworden. Maar wat nu als je al een website hebt en er geen conversie is? Is het de laadsnelheid of verkeerde positionering van call to action buttons op je site waardoor bezoekers afhaken?

Denk bij verbeteringen aan de volgende punten:

  • Google PageSpeed optimalisatie
  • Sticky menu balk op mobiel
  • Micro-animaties
  • SSL certificaten
  • Security check
  • SEO advies

Alles voor een snellere en gebruiksvriendelijkere website. Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Stuur een bericht

Met zomerse groet en tot horens,

Bas ten Broeke
Eigenaar Webcreationz

PS. Dit is een eenmalige actie, je ontvangt verder geen post of nieuwsbrieven.