Leestijd: 2 minuten | Gepubliceerd: 9 januari 2013

Logo ontwerp voor het MKB

Een eerste indruk is een belangrijk element voor de succes-factor van jouw bedrijf. Daarom besteed je ongetwijfeld veel aandacht aan je online- en offline-presentatie. Een goede indruk maken, begint met een goed logo ontwerp. Onze partner Custom Logo heeft al meer dan 4 jaar ervaring met het maken van logo ontwerpen, huisstijlen en meer. Zij werken zeer efficiënt en zijn uitermate creatief, want zij denken echt met u mee.

Een logo ontwerp is al mogelijk vanaf €99,-

Bestel nu je logo ontwerp eenvoudig en snel online, een van de medewerkers zal binnen 24 uur contact met je opnemen. Maar ook wanneer je nog geen idee in gedachten hebt, helpen zij je graag verder. Door rekening te houden met jouw voorkeur, maar ook de branche en doelgroep, wordt het logo geheel op maat gemaakt. Vanzelfsprekend passen zij de eerste concepten aan totdat je 100% tevreden bent met het eindresultaat. Een logo ontwerp van Webcreationz valt onder de categorie Webdesign en het blijft maatwerk.

Logo voorbeelden

Het belang van een goed logo

Het is zeer belangrijk om een logo te hebben die uitstraalt waar jouw bedrijf en diensten voor staan. Mensen zijn over het algemeen grafisch ingesteld. Dit zorgt ervoor dat kleuren en vormen bepaalde emoties los maken en een eerste indruk hierbij is heel belangrijk. Hierdoor wordt al een eerste mening over uw bedrijf gevormd voor de online website. De juiste combinatie van kleuren, typografie en vormen laat bij de bezoeker een positief indruk. Ga daarom nu naar Custom Logo voor een betaalbaar logo ontwerp.

Bas ten Broeke
Wij zijn er voor al jouw vragen

Neem contact op als je vragen hebt over het blogartikel of als je een bijzonder project hebt waarbij onze expertise van pas kan komen. Wij staan klaar om je verder te helpen!

    verplicht
    verplicht
    verplicht