Workshops

Leer in een dagdeel meer over techniek, SEO, WordPress of AI in één van onze workshops. Het is zeker geen standaard presentatie, de workshops zijn volledig afgestemd op jouw specifieke project of vraag. Met een groep of 1-op-1 gaan we een interactieve sessie starten. Dit kan bij ons in Haarlem of incompany bij jullie op kantoor. Maar voordat we met een workshop beginnen, vragen we je een enquête in te vullen. Op basis van bestaande kennis en ervaringen passen we de workshop aan, zodat deze perfect aansluit bij jouw leerbehoeften.

HTML/CSS

Ontdek de kunst van front-end development. Samen gaan we aan de slag met HTML5 en CSS3. Leer hier hoe je de fundering bouwt van elk webproject en waarom een goede code-structuur belangrijk is. Ook gaan we met responsive technieken aan de slag en uiteraard komt het Bootstrap Framework ook voorbij.

Leer mij HTML5/CSS3

WordPress basis

In dit pakket leren wij jou alles over WordPress. Hoe je het beste WordPress kan installeren, welke plugins je nodig hebt en hoe je WordPress ook een beetje kan uitkleden van de vele functionaliteiten. Hierin komen ook de beste SEO, Security en PageSpeed plugins voorbij. WordPress, de basis voor jouw website, blog of webshop.

Maak kennis met WordPress

SEO basis

Je wilt meer of beter gevonden worden op het web? Dan is deze SEO - Zoekmachine optimalisatie workshop het onderdeel waar je meer over wilt weten. We kunnen in deze workshop de focus leggen op de juiste content en SEO meta data of juist heel technnisch als het gaat om de snelheid van je site. Want ook dat is een keyfactor van vindbaarheid.

Ik wil een SEO-guru worden

AI / ChatGPT

AI is de toekomst en toch kan je het vandaag de dag al heel goed inzetten. In deze workshop leggen we uit waarom AI hier niet is om jouw baan te vervangen. Gebruik bijvoorbeeld ChatGPT om sneller en efficiënter te kunnen werken. Laat ons je inspireren in het gebruik van AI en wat je er allemaal mee kan bereiken.

Ik wil meer AI gebruiken

Wij zijn er voor al jouw vragen

Maak gerust en vrijblijvend een praatje met ons. Jouw ideeën inspireren ons om creatieve oplossingen te vinden. We vinden het leuk om in uitdagingen te denken.

Elke vraag of idee is voor ons een bron van inspiratie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe we samen kunnen werken aan iets bijzonders.

Contactgegevens

Laten we in contact komen

    verplicht
    verplicht
    verplicht