Design naar HTML

Bij Webcreationz specialiseren we ons in het omzetten van jouw design naar functionele en responsive HTML-websites. Of je nu werkt met Figma, Adobe XD, Sketch, PSD of een ander designformaat, wij zetten jouw visie om in een levende en werkende website met onze front-end developers.

Van concept tot code

We begrijpen dat elk design uniek is en speciale aandacht verdient. Daarom besteden we zorg aan elk detail, van de kleinste typografie tot de meest complexe lay-out, om te zorgen dat jouw ontwerp pixel-perfect wordt omgezet naar een bruikbare website. Wij leveren dagelijks vele HTML bestanden retour aan klanten, maar ook maatwerk WordPress thema’s.

Responsive als standaard

In de huidige mobiele wereld is het essentieel dat websites er niet alleen goed uitzien op een desktop, maar ook op tablets en smartphones. Wij zorgen ervoor dat jouw website er op alle apparaten geweldig uitziet en goed functioneert, met een geweldige gebruikerservaring. Je kan bij ons een desktop, tablet en mobiel ontwerp aanleveren. Maar enkel een desktop ontwerp zou voor ons ook voldoende zijn om naar eigen inzicht tablet en mobiel op te kunnen zetten. Wij zetten jouw designs om in nette en geoptimaliseerde HTML-code. Dit betekent dat jouw website niet alleen goed functioneert, maar ook direct geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Sterk servicegerichte, creatieve techneuten met wie het altijd heel fijn werken is. Werken volledig volgens briefing, leveren op tijd (!) en waar je als opdrachtgever om hebt gevraagd. Zijn écht betrokken bij het project. ~ Monique van der Torren

Jij het ontwerp, wij de code

Bij Webcreationz zijn we toegewijd aan het realiseren van jouw visie. Een goede developer kan en moet zich niet met het design bemoeien. Of je nu een simpel of complex ontwerp hebt, wij hebben de vaardigheden en expertise om jouw design tot leven te brengen. Laat ons jouw ontwerp omzetten in een realiteit. Neem vandaag nog contact met ons om een vrijblijvende prijsopgave te maken voor HTML of WordPress thema opzet.

Wij zijn er voor al jouw vragen

Maak gerust en vrijblijvend een praatje met ons. Jouw ideeën inspireren ons om creatieve oplossingen te vinden. We vinden het leuk om in uitdagingen te denken.

Elke vraag of idee is voor ons een bron van inspiratie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe we samen kunnen werken aan iets bijzonders.

Contactgegevens

Laten we in contact komen

    verplicht
    verplicht
    verplicht