Experts in

Webdevelopment diensten

Webcreationz is op het internet van alle markten thuis: Webontwikkeling, Slicing HTML5/CSS3, SEO, Social Media skills en uitgebreide kennis van het WordPress CMS. Allemaal sleutelwoorden als het om een webdevelopment gaat.

Websites bouwen. Duidelijker kan niet. Het ontwerpen van een website bevat veel ingrediënten: Creativiteit, gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie leiden tot een aantrekkelijke, frisse en moderne uitstraling. Allemaal sleutelwoorden als het om Webdesign gaat. Uiteraard is jouw mening van belang, maar Webcreationz probeert de nieuwste trends en ontwikkelingen aan jou uit te leggen om samen tot een unieke website te komen.

Een website bestaat uit 6 onderdelen, van UX Wireframing tot SEO – Webdevelopment

Usability staat hoog in het vaandel, geen standaard template, maar ontwerpen en coderen vanaf blanco. Er wordt niet alleen naar jouw wensen gekeken, ook de doelgroep die je wilt aantrekken wordt onder de loep genomen. Na het ontwerp, een platte afbeelding, wordt deze omgezet naar statische HTML/CSS website bestanden. En dan is er ook nog een keuze voor een Content Management Systeem. Je wilt de site zelf kunnen beheren, deze bestanden worden dynamisch gemaakt in PHP als WordPress Theme. Je wilt je eigen teksten, afbeeldingen en video’s kunnen plaatsen? Dit is allemaal mogelijk met het WordPress CMS. Het ideale CMS die het voor jou gemakkelijk maakt om de content te onderhouden zonder enige kennis van HTML of andere code. Wij zeggen altijd: “Als je Microsoft Word kent, dan ken je WordPress ook!”