WordPress development

Wij gebruiken geen elementor of pagebuilder, onze thema’s zijn maatwerk

Wij staan klaar om je droomwebsite te realiseren, zodat jij die zelf kan beheren in WordPress. Ons team is gespecialiseerd in het omzetten van jouw ontwerpen, direct naar een maatwerk WordPress thema. Bij ons vind je geen standaard of aangekochte thema’s. We geloven in maatwerk en personalisatie. Jouw website moet jouw merk en visie weerspiegelen en daarom creëren we unieke thema’s die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook optimaal functioneren. Onze aanpak zorgt voor een naadloze integratie van jouw design met de krachtige functies van WordPress.

We nemen eerst jouw design door en ontwikkelen daarna de responsive HTML. Na akkoord van deze opzet, gaan we aan de slag met de WordPress opzet. Samen kijken we naar de beste hostingpartij, server instellingen en installeren direct de beste SEO en Pagespeed plugins. Heb je een bestaande site die vernieuwd wordt? Dan nemen we samen ook de redirect-lijst door om zo de 404-errors te voorkomen in Google. Kortom, we nemen het hele proces vanaf het design tot aan de livegang voor je uithanden.

We hebben diverse projecten laten uitvoeren naar HTML of WordPress en we zijn erg tevreden over de kwaliteit en de service. Altijd goed bereikbaar geweest bij vragen en als er achteraf iets was, dan werd dat snel en netjes alsnog uitgevoerd. ~ Mack Veenenbos

Advies en transparantie

Wij zijn er om te adviseren, te begeleiden en te ondersteunen, ook na de oplevering. We delen graag voorbeelden van eerdere projecten en bieden inzicht in potentiële uitdagingen en maatwerkoplossingen. Onze kennis is up-to-date en door ervaring weten we waar knelpunten zitten of welke onderdelen veel maatwerk kunnen worden. We bespreken graag na aanlevering van het ontwerp, telefonisch het project tot in de detail.

Kies voor een unieke, krachtige en op maat gemaakte WordPress-ervaring. Wij werken voornamelijk met Advanced Custom Fields (ACF) om op maat back-end blokken van jouw design te ontwikkelen. Zo kan je op vaak op 1 plek, bij de thema opties, algemene instellingen vinden zodat je niet op elke pagina de elementen hoeft aan te passen.

Wij zijn er voor al jouw vragen

Maak gerust en vrijblijvend een praatje met ons. Jouw ideeën inspireren ons om creatieve oplossingen te vinden. We vinden het leuk om in uitdagingen te denken.

Elke vraag of idee is voor ons een bron van inspiratie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe we samen kunnen werken aan iets bijzonders.

Contactgegevens

Laten we in contact komen

    verplicht
    verplicht
    verplicht