WordPress

Waarom kiezen voor het WordPress CMS als website?

Deze vraag wordt ons vaak gesteld door klanten en met een goede reden. Waarom kiezen wij voor WordPress CMS terwijl er zoveel andere goede content management systemen beschikbaar zijn? Elk internetbureau heeft zijn eigen voorkeur maar in feite moet een goed content management systeem flexibel en eenvoudig in gebruik zijn. Ook moet er een wereldwijde user-base aanwezig zijn en uitbreidbare mogelijkheden. Het moet ervoor zorgen dat je content goed zichtbaar is in de zoekmachines. Wij vertellen graag waarom Webcreationz zich een WordPress specialist noemt. Je bent aan het juiste adres als je een WordPress developer in Haarlem zoekt. We komen graag bij jou langs en je bent altijd welkom bij ons op kantoor.

Open source CMS

WordPress is een open source software, waardoor het gratis te downloaden is. Verder kan iedereen mee werken aan het door ontwikkelen van WordPress en dat betekent dat het systeem continue wordt vernieuwd. Natuurlijk kan je daarnaast betalen voor extra thema’s, plugin’s en software.

User-community

Er is een grote user-community voor het oplossen van WordPress problemen en het stellen van vragen op WordPress.org. Ook zijn er vele WordPress social media kanalen met uitleg over WordPress. Er wordt 24/7 aan WordPress gewerkt om het nog beter te maken. Als er bijvoorbeeld een beveiligingslek is dan zorgen ontwikkelaars dat er een nieuwe WordPress versie binnen enkele uren beschikbaar is. Verder zorgen de websitebezoekers ervoor dat problemen sneller worden gevonden en opgelost door de community.

Gebruiksvriendelijkheid

De user interface van WordPress is eenvoudig in gebruik en kan dus snel worden bijgewerkt. Daardoor draaien er wereldwijd ongeveer 75 miljoen websites op WordPress. Voor de websitebeheerders is de beheeromgeving daarop aangepast. De editor zorgt ervoor dat je zowel via de voorkant als via een dashboard berichten en pagina’s eenvoudig kan bewerken.

Flexibel

Je hebt maar 1 content management systeem nodig en met WordPress blijven je beheerkosten laag. Daarnaast is het met WordPress een fluitje van een cent om extra talen te koppelen en is het zelfs mogelijk om met een WordPress Multisite installatie verschillende websites binnen 1 WordPress omgeving te laten werken. Toekomstige WordPress updates kunnen zonder problemen worden uitgevoerd omdat alles is ontwikkeld met de WordPress code. Tevens is altijd mogelijk om van WordPress thema te wisselen, mét behoud van de content.

WordPress & Google

Het WordPress CMS is zo ingericht dat titels, pagina’s, berichten en categorieën goed te vinden zijn voor zoekmachines, zoals Google. Dit heeft te maken met de eenvoud waarmee je alles kan weergeven en de opbouw van de WordPress code. Bovendien helpt de plugin van Yoast, de Yoast SEO plugin, om je website en content te perfectioneren. Als je regelmatig publiceert dan zorgt WordPress voor een hogere ranking in de zoekresultaten dan zijn concurrenten. Door het toepassen van PageSpeed optimalisatie kunnen we jouw site nog een grotere boost geven!

Veiligheid

WordPress is redelijk beveiligd maar het blijft een CMS. Als je gevoelige content wilt opslaan raden we je aan om een CMS gekoppeld aan een CRM te nemen. Webcreationz kan je adviseren; bijvoorbeeld over het afschermen van bepaalde website mappen.

Webcreationz heeft honderden WordPress websites voor klanten ontwikkeld, welke wij ook deels ook beheren. Daarnaast ontwikkelen wij WordPress plugins die voor klanten gebruikt kunnen worden.

Heb je interesse in een professionele WordPress website? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wij zijn er voor al jouw vragen

Maak gerust en vrijblijvend een praatje met ons. Jouw ideeën inspireren ons om creatieve oplossingen te vinden. We vinden het leuk om in uitdagingen te denken.

Elke vraag of idee is voor ons een bron van inspiratie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe we samen kunnen werken aan iets bijzonders.

Contactgegevens

Laten we in contact komen

    verplicht
    verplicht
    verplicht