WordPress specialist

Zoek je een WordPress specialist?

WordPress, sinds de eerste release op 27 mei 2003, houden wij ons bezig met de ontwikkeling van WordPress. Wij ontwikkelen onze eigen thema’s, plugins en zijn constant op zoek naar nieuwe technieken en manieren om websites sneller en gebruiksvriendelijker te maken. De realisatie van front- en back-end houd ons elke dag gekluisterd aan de computer.

WordPress expert of specialist

Noem ons WP guru’s, experts of specialisten, wij weten hoe we met WordPress om moeten gaan. De basis begint altijd bij de hosting, een goede betrouwbare server om verder op te bouwen. Daarna gaan we aan de slag met het opzetten en controleren van de plugins en het thema. Wij kunnen het onderhoud van jouw website uit handen nemen, van updates tot back-ups. Ben je al uren bezig om die ene bug of foutmelding op te lossen? Door onze jarenlange ervaring met WordPress, weten wij vaak direct waar het probleem zit.

WordPress PageSpeed optimalisatie

Na de complete oplevering van jouw maatwerk thema, gaan wij aan de slag met de optimalisatie. Google geeft veel waarde aan snelle websites, een snelle laadtijd geeft je een voorsprong op de concurrentie in de zoekresultaten. Heb je een trage website en/of een lage PageSpeed score? Laat ons jouw website optimaliseren door kritisch te kijken naar de functionaliteiten van de plugins en jouw thema. Wij kunnen vrijwel altijd een hogere scoren garanderen!

Wil jij ook professionele WordPress website? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wij zijn er voor al jouw vragen

Maak gerust en vrijblijvend een praatje met ons. Jouw ideeën inspireren ons om creatieve oplossingen te vinden. We vinden het leuk om in uitdagingen te denken.

Elke vraag of idee is voor ons een bron van inspiratie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe we samen kunnen werken aan iets bijzonders.

Contactgegevens

Laten we in contact komen

    verplicht
    verplicht
    verplicht