Front-end development

Slicing is een zeer specialistische dienst en daarvoor hebben wij een aparte website opgezet. SlicingPSD zet elke PSD om naar HTML, compleet responsive. Het lijkt de simpelste klus die er bestaat. Echter is dit de basis van jouw website/webshop, een fundering die moet staan als een huis. Slicing is het knippen van jouw ontwerp naar losse plaatjes en Basing is het programmeren van de positie en eigenschappen van deze afbeeldingen in HTML en CSS code. Er zijn vele programma’s die jou hiermee op weg kunnen helpen, maar een goede basis kan alleen gedaan worden met hand/maatwerk. Slicing/Basing is belangrijk voor jou vindbaarheid. Hoe schoner/netter de code, hoe sneller jou site zal laden, waardoor je beter gevonden wordt met hogere zoekresultaten in zoekmachines.

Slicing is een vak apart, SlicingPSD.nl helpt u!

Een enkele PSD of direct al jouw ontwerpen bij ons uitbesteden is geen enkel probleem. Heel simpel gezegd: je levert de lay-out in .PSD (of .AI) formaat aan en wij maken daar een HTML5/CSS kant en klare website van. Wij leveren standaard zonder naamsvermelding of enige portfolio opname de bestanden aan jou terug. Geheel white-label.

W3C Valid XHTML + HTML5 certified

Wij hebben een W3C-Schools XHTML/CSS en HTML5 certificering, hierdoor leveren wij enkel en alleen kwaliteit producten met gebruiksvriendelijke code voor zoekmachines. Met de nieuwste technieken en cross-browser testing op échte devices. Pixel-perfect, shorthand-CSS en met leesbare HTML5 code.