Front-end development

Met onze front-end development diensten zetten wij elk design om naar HTML code. De technische term heet slicing of basing als het gaat om het opknippen en coderen van een design naar HTML. Het lijkt de simpelste klus die er bestaat. Echter is dit de basis van jouw website of shop, een fundering die moet staan als een huis. Er zijn vele programma’s die jou hiermee op weg kunnen helpen, maar een goede basis kan alleen met de hand gecodeerd worden. Het is ook een belangrijk onderdeel van jouw vindbaarheid straks. Hoe schoner en gestructureerder de code, des te sneller laadt jouw website, wat leidt tot betere posities in zoekmachine-resultaten.

Figma, Sketch, Adobe XD

We kunnen vrijwel elk design omzetten naar front-end HTML. Heb je een mooi ontwerp laten maken en zoek je nu de juiste technische partij om deze tot leven te brengen? Wij kunnen je de HTML basis of een maatwerk WordPress thema aanbieden om te ontwikkelen. Bij Webcreationz begrijpen we dat elk detail telt. Daarom zullen we van te voren ook het design samen telefonisch doornemen en alle animatie en hover wensen doornemen.

Creatief, resultaat en oplossing gericht bedrijf waar wij al jaren zaken mee doen. Door de goede communicatie, concrete en realistische planning en de kwaliteit die geleverd wordt is de samenwerking van een uitstekend niveau! ~ Bram van Suilichem

Stappenplan

1. Ontwerp aanleveren
Neem contact met ons op en stuur ons vast een Dropbox link of verstuur de bestanden via WeTransfer.

2.Ontwerp beoordelen
Wij nemen de bestanden door, kijken of alles netjes in lagen en pixel-perfect is opgezet. Dan nemen we even contact op om alle functionaliteiten te bespreken.

3. Development
Bij akkoord van de tijdlijn en het budget, gaan we direct aan de slag en maken de website zo precies mogelijk na als het ontwerp.

4. Cross-browser en responsive check
Nog even een controle op alle devices en diverse browsers, zowel van Windows en Mac. Niet alleen de laatste browser, ook een paar versies daarvoor!

5. Oplevering
En vaak binnen 24 uur kan je al de eerste pagina in HTML/CSS terug in je mailbox ontvangen.

Wij zijn er voor al jouw vragen

Maak gerust en vrijblijvend een praatje met ons. Jouw ideeën inspireren ons om creatieve oplossingen te vinden. We vinden het leuk om in uitdagingen te denken.

Elke vraag of idee is voor ons een bron van inspiratie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe we samen kunnen werken aan iets bijzonders.

Contactgegevens

Laten we in contact komen

    verplicht
    verplicht
    verplicht