Workshop: HTML/CSS

Duik in de wereld van moderne webontwikkeling

Welkom bij onze interactieve workshop waar je de essentiële vaardigheden leert voor moderne webontwikkeling. Deze workshop is perfect voor iedereen die de wereld van HTML5 en CSS3 wil verkennen en beheersen.

Ontdek HTML5: De basis van het web

Begin bij de basis met een diepgaande verkenning van HTML5. Leer hoe je de structuur van een website opbouwt met de nieuwste HTML-standaarden. We gaan dieper in op elementen, attributen, en hoe je effectieve en semantisch correcte webpagina’s creëert.

CSS3 animaties: Breng je website tot leven

Duik in de spannende wereld van CSS3 en ontdek hoe je verbluffende visuele effecten en animaties kunt creëren. We behandelen de nieuwste technieken en eigenschappen, waarmee je jouw websites niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk maakt.

Responsive Design met Media Queries

In onze mobiele wereld is het essentieel om websites te bouwen die er goed uitzien op elk apparaat. Leer hoe je responsive designs maakt met CSS3 media queries. We demonstreren hoe je een flexibele lay-out creëert die zich aanpast aan verschillende schermformaten, voor een optimale gebruikerservaring op zowel desktops, tablets als smartphones.

Bootstrap: Sneller en efficiënter

Maak kennis met Bootstrap, het populaire front-end framework. We leren je hoe je Bootstrap kunt gebruiken om snel en efficiënt responsive websites te ontwikkelen. Ontdek hoe je de herbruikbare componenten en grid-systemen van Bootstrap kunt inzetten om je ontwikkelingsproces te versnellen.

Praktische toepassing

Deze workshop is niet alleen theorie; je gaat ook praktisch aan de slag. We begeleiden je door een reeks oefeningen en projecten waarbij je de geleerde vaardigheden toepast. Aan het einde van de workshop heb je een solide basis in HTML5, CSS3, en het gebruik van Bootstrap, klaar om je eigen responsieve websites te bouwen.

Wij zijn er voor al jouw vragen

Maak gerust en vrijblijvend een praatje met ons. Jouw ideeën inspireren ons om creatieve oplossingen te vinden. We vinden het leuk om in uitdagingen te denken.

Elke vraag of idee is voor ons een bron van inspiratie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe we samen kunnen werken aan iets bijzonders.

Contactgegevens

Laten we in contact komen

    verplicht
    verplicht
    verplicht