Workshop: AI / ChatGPT

Ontdek de kracht van kunstmatige intelligentie

Wij geven maar al te graag onze kennis door, zeker over AI, onze dagelijkse hulpmaatje. In onze workshop komt niet alleen ChatGPT voorbij, maar ook Google Gemini, Microsoft Copilot en vele andere AI tools. Ontworpen om je een grondige introductie te geven in de wereld van kunstmatige intelligentie en geavanceerde chatbots. Deze workshop is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen en gebruiken van AI-technologieën voor dagelijks gebruik.

Toepassingen en mogelijkheden

Ontdek de talloze toepassingen van AI en ChatGPT in verschillende sectoren, van klantenservice en educatie tot marketing en contentcreatie. We bespreken praktische voorbeelden en case studies, waardoor je inzicht krijgt in hoe AI de manier waarop we werken en communiceren kan transformeren.

Hands-on ervaring met toosls als ChatGPT

In deze workshop krijg je de kans om direct met ChatGPT te werken, maar ook andere AI tools die tekst, foto’s, video en spraak ondersteunen. We begeleiden je door oefeningen en scenario’s waar je leert hoe je  een custom GPT kunt trainen, aanpassen en integreren in verschillende platforms en toepassingen.

Ethiek en toekomst van AI

We bespreken ook de ethische aspecten van AI, inclusief privacy, bias en de impact op de arbeidsmarkt. Bovendien kijken we naar de toekomst van AI en de opkomende trends in deze snel evoluerende technologieveld.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in AI en ChatGPT, ongeacht voorkennis. Of je nu een professional bent die AI wil integreren in je werk of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden. Je vindt waardevolle inzichten en vaardigheden in deze workshop.

Sluit je aan bij onze AI workshop en begin aan een fascinerende reis door de wereld van kunstmatige intelligentie. Ontdek hoe je deze krachtige technologie kunt toepassen en wees voorbereid op de toekomst. Gebruik AI om je sneller te laten werken, niet om je werk te vervangen.

Wij zijn er voor al jouw vragen

Maak gerust en vrijblijvend een praatje met ons. Jouw ideeën inspireren ons om creatieve oplossingen te vinden. We vinden het leuk om in uitdagingen te denken.

Elke vraag of idee is voor ons een bron van inspiratie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe we samen kunnen werken aan iets bijzonders.

Contactgegevens

Laten we in contact komen

    verplicht
    verplicht
    verplicht