Workshop: SEO basis

Vergroot jouw online zichtbaarheid

Wil je jouw website hoger laten scoren in zoekmachine resultaten? Onze SEO (Search Engine Optimization) workshop is precies wat je nodig hebt. We leren je de kunst van zoekmachineoptimalisatie – een essentiële vaardigheid in het digitale tijdperk.

Begrijpen en toepassen van SEO

SEO is meer dan alleen het kiezen van de juiste keywords. Het is een combinatie van goed gestructureerde code, effectief gebruik van titels, content, heading- en paragraph-tags. In onze workshop leer je hoe je dit alles kunt toepassen, zelfs zonder programmeerkennis. SEO blijft voor 90% altijd uniek geschreven content, het andere deel is een snelle en overzichtelijke website.

Content voor Google of bezoekers

Vaak lijkt er een tegenstelling te zijn tussen een visueel aantrekkelijke website en één die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Wij leren je hoe je een balans vindt tussen beiden. Een website vol animaties en JavaScript kan de gebruikerservaring verbeteren, maar kan ook de laadtijd verhogen, wat weer invloed heeft op je vindbaarheid. We bespreken hoe je bezoekers kunt aantrekken én vasthouden op je website. Je kan dan wel goed gevonden worden, je wilt je bezoekers vaak ook iets vertellen of verkopen.

SEO vs. SEA

Naast SEO bespreken we ook de basisprincipes van SEA (Search Engine Advertising). Terwijl SEO focust op organische zoekresultaten, gaat SEA over betaalde advertenties in zoekmachines. We behandelen onderwerpen zoals Pay-per-click (PPC) advertenties, het kiezen van zoektermen en het traceren van resultaten. We nemen Google’s Search Console er ook even bij.

Resultaten die spreken

Met onze SEO workshop verhoog je de zichtbaarheid bij jouw doelgroep, verbeter je de vindbaarheid van je website en trek je meer geïnteresseerde bezoekers aan. Start vandaag nog met jouw weg naar SEO succes.

Wij zijn er voor al jouw vragen

Maak gerust en vrijblijvend een praatje met ons. Jouw ideeën inspireren ons om creatieve oplossingen te vinden. We vinden het leuk om in uitdagingen te denken.

Elke vraag of idee is voor ons een bron van inspiratie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe we samen kunnen werken aan iets bijzonders.

Contactgegevens

Laten we in contact komen

    verplicht
    verplicht
    verplicht