Leestijd: 1 minuut | Gepubliceerd: 21 augustus 2009

Webcreationz is een blog gestart!

We willen graag mee gaan met de trends van vandaag. Naast Facebook, Hyves en Twitter, is een blog de ideale plek om meningen en adviezen uit te kunnen wisselen. Vandaag hebben wij een blogsysteem geinstalleerd en geimporteerd in onze huisstijl.

Dat is wel zo prettig, dan weet je altijd dat je op dezelfde site zit en niet bent doorverwezen naar een ander domeinnaam. Er zullen spoedig vele, nieuwe artikelen verschijnen, met als onderwerpen: Trends en ontwikkelingen van webdesign en webdevelopment. Wij gaan van start met deze Blog, omdat dit ook weer een onderdeel is van zoekmachine optimalisatie (SEO). Namelijk het feit dat meer pagina’s goed zijn voor je vindbaarheid, en dus meer tekst waarop je vindbaar bent. Als deze blog nu ook nog eens te maken heeft met het onderwerp van je gehele site, dan komt dat ten goede van je positie. Wij zullen ons grotendeels beizg houden met SEO-tips in de aankomende berichten, maar ook zullen hier binnenkort diverse gratis templates beschikbaar gesteld worden! Kortom: met SEO-tips en gratis templates gaan wij jouw helpen aan de top te komen! P.S. Natuurlijk wel op de 2e positie, want Webcreationz is Nr. 1!

Bas ten Broeke
Wij zijn er voor al jouw vragen

Neem contact op als je vragen hebt over het blogartikel of als je een bijzonder project hebt waarbij onze expertise van pas kan komen. Wij staan klaar om je verder te helpen!

    verplicht
    verplicht
    verplicht