Leestijd: 4 minuten | Gepubliceerd: 1 januari 2017

Lifetime Leadership Master© van iDDD

Yes! Ik ben geslaagd voor de training Lifetime Leadership Master© van iDDD. Wat een prachtige reis hebben we gemaakt in het afgelopen half jaar. In 10 dagen van stress naar een ontspannen leven met ‘ontspannen daadkracht’. Dit was geen gewone leiderschapstraining, het was een stukje zelfbewustwording, wat uiteindelijk resulteert in een betere focus en visie binnen het bedrijf. Marc-Jan Hollenberg en Mirjam Gootjes geven trainingen in persoonlijke ontwikkeling en zakelijk leiderschap. Na het bouwen van de iDDD website was het tijd om iDDD te ervaren. Webcreationz is klaar voor het nieuwe jaar met een nieuwe focus en uitdagingen!

Over iDoDareDream

De filosofie van iDDD is een praktische bundeling van krachtige principes, welke je ondersteunen in het nemen van beslissingen. Deze samengestelde positieve set kenmerken jouw droomambitie, je waarden, overtuigingen, uitgangspunten en vaardigheden die zijn gegoten in de zogenaamde ‘iDDD LifeNavigator’.

Deze training is bedoeld voor ondernemers, leidinggevenden, managers en professionals. Er wordt in deze training gewerkt met krachtige onderdelen uit Oplossingsgericht Werken, NLP, Systemisch Werk (opstellingen), Respectful Confrontation, Lichaamswerk en Mindfulness.

De Lifetime Leadership Master training

Alle begin is spannend en je moet soms uit je comfortzone stappen. Maar aan de locatie was er aan rust en inspiratie geen gebrek. Castricum aan Zee, Strandpaviljoen Zeezicht, het prachtige kantoor van de trainers. Met dit uitzicht én altijd een zonnetje kom je ontspannen aan.

zeezicht

Een (levens)ervaring rijker

Er wordt een reis gemaakt terug naar het begin, het begin van jouw waarden en overtuigingen. Wie ben jij écht en waarom maak je juist deze beslissingen? Zijn dit jouw beslissingen of worden deze je aangereikt door je omgeving? Er wordt gekeken naar jouw eigen droomambitie, wat je wil bereiken en hoe je daar naartoe werkt. Door deze zoektocht bij jezelf kan je vervolgens kijken hoe je dit in het bedrijf kan toepassen. Hierbij wordt de focus gelegd op de core-business. Bij elke beslissing kan worden gekeken of deze bijdraagt aan de zakelijke droomambitie.

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan – Pippi Langkous

(H)erkennen van jouw droomambitie en die van de onderneming: scherpe focus op een succesvolle toekomst

Samen met 16 andere deelnemers waren het geweldige dagen, met verrassende en afwisselende oefeningen. Elke maand even 2 dagen de gedachten op nul zetten en echt aan de slag met jouw eigen visie en zelfontwikkeling. Het is een proces dat maanden, zelfs jaren door zal gaan. Diverse aspecten kun je direct toepassen in het dagelijks leven en andere zullen zich langzaam ontwikkelen.

Een deadline is een doel, anders is het een droom

De NLP technieken, samen met een stukje psychologie zorgen nu al voor een betere klant ervaring. Alles zit in de details, het is namelijk niet: “wat de klant wil”, maar “waarom wil de klant dit?”

Je hoeft niet alles zelf te weten en te doen. Zorg voor de mensen om je heen waarmee je kan samenwerken

Ga voor je droom, follow the sun!

Van moeten, naar mogen!

Het jaar 2017 is begonnen en wij staan met het gehele team weer voor jou klaar! Mét ontspannen daadkracht, samen aan prachtige projecten werken en een waardevolle relatie op te bouwen. Meer informatie over de training Lifetime Leadership Master©

Bas ten Broeke
Wij zijn er voor al jouw vragen

Neem contact op als je vragen hebt over het blogartikel of als je een bijzonder project hebt waarbij onze expertise van pas kan komen. Wij staan klaar om je verder te helpen!

    verplicht
    verplicht
    verplicht