Leestijd: 2 minuten | Gepubliceerd: 20 november 2018

Meetup Haarlem 2018 – Voor WordPress kenners

Gisteren vond alweer de 4e WordPress Meetup in Haarlem plaats #WPM023. Het was weer tijd voor ons om een Meetup te organiseren, deze keer met co-organizer Dave Buis. We hebben tijdens een brainstorm gezocht naar de juiste topics binnen WordPress. Er is altijd genoeg keuze zoals: SSL, server security, plugins, WP Gutenberg, PageSpeed optimalisatie en veel meer.

Het team van RealHosting stelde deze keer hun pand in de Waarderpolder beschikbaar. Met voldoende parkeerplekken én een hapje een drankje, waren we voorzien van een kennis-delende avond. Met een volle aanmelding van 30 deelnemers hebben we weer een record weten op te zetten voor de Meetup. Het programma zag er als volgt uit:


TALKS
Mede-organisatoren Fabian en Bas gaan ons bijpraten over twee gave onderwerpen; namelijk Gutenberg (Fabian) en Google Pagespeed optimalisatie (Bas). De PSI presentatie was gebaseerd op onze case waarbij de website score van 25 naar 100 hebben gekregen.

LOCATIE & PLANNING
Jullie zijn vanaf 18.00 uur van harte welkom op het RealHosting-kantoor. Wij zorgen voor koffie/thee, fris, bier en wat te knabbelen. Om 18.30 uur willen we starten met het programma en rond 20.00 uur zijn we klaar, en is er gelegenheid om te netwerken.


QUIZ TIME
Ter afsluiting gaan we strijden om de felbegeerde ‘WordPress Meetup Haarlem’-beker. Wie mag zich straks dé WordPress kenner van Haarlem eo. noemen?

En de beker is helemaal verdiend door Addy, al 12 jaar werkt zij met WordPress en had 23 van de 25 WordPress vragen goed! Gefeliciteerd!

Heb je zelf ook nog tips of ideeën voor de volgende Meetup? Deel het met ons!

Bedankt weer aan alle WordPress liefhebbers! Houd de Haarlem WordPress Meetup groep in de gaten voorde volgende Meetups! We verwachten begin 2019 weer de volgende Meetup klaar te hebben.

Bas ten Broeke
Wij zijn er voor al jouw vragen

Neem contact op als je vragen hebt over het blogartikel of als je een bijzonder project hebt waarbij onze expertise van pas kan komen. Wij staan klaar om je verder te helpen!

    verplicht
    verplicht
    verplicht